Yalıkavak Marina’da Türk Telekom Prime müşterilerine özel fırsatlar

Birinci sınıf hizmetleriyle büyük övgü toplayan Türk Telekom Prime, İngiliz Yat Limanları Birliği (TYHA) tarafından 2018-2019 Dünyanın En İyi Süper Yat Marinası seçilen Bodrum’un en cennet köşesindeki yaşam merkezi Yalıkavak Marina ile güçlerini birleştirerek müşterilerine bir dizi özel teklif sundu. Türk Telekom Prime üyeleri, Yalıkavak Marina’da gurme restoranlardan spor salonlarına, yat bağlama yerlerinden konaklamaya kadar pek çok avantajdan yararlanabilecek ve marinanın açık hava sineması ile PIAZZA konser ve etkinliklerinde sunulan en son teklifleri takip edebilecek. Ayrıca, Türk Telekom Prime üyeleri marinanın özel olarak tasarlanmış Türk Telekom Prime Lounge’unda sunulan ayrıcalıklı hizmetlerden ve ücretsiz Wi-Fi erişiminden de yararlanabiliyor.

Türkiye’nin lider telekomünikasyon şirketi Türk Telekom, bu yaz Türkiye’nin gözde tatil merkezi Yalıkavak Marina’da sunduğu özel teklif ve hizmetlerle Prime müşterilerine cazip avantajlar sunuyor.

Bu yaz Bodrum’dan geçen Türk Telekom Prime müşterileri, 620 yat bağlama kapasitesi, 100’den fazla alışveriş butiği, ödüllü gurme restoranları, ödüllü plaj ve butik otelleri ve çeşitli etkinlik alanlarıyla Yalıkavak Marina’ya giderek PIAZZA sahnesinde her Pazar Kaan Özgür ve Onur Mete, her Pazartesi Emir Ersoy’un canlı performansları da dahil olmak üzere çeşitli etkinliklerin tadını çıkarabilirler.

Ziyaretçiler Yalıkavak Marina PIAZZA’da unutulmaz bir zaman geçirecek

Müşterilerine birçok ayrıcalıklı hizmet sunan Türk Telekom Prime, şimdi de üyelerine Yalıkavak Marina PIAZZA’da unutulmaz müzik ve dans etkinliklerinin tadını çıkarma fırsatı sunuyor. Prime üyeleri, Türk Telekom Prime Lounge‘da Türk Telekom’un sunduğu tüm hizmet ve ürünler hakkında bilgi alabiliyor, Tivibu Playstore’da birçok ürünü test edebiliyor ve 10.00-24.00 saatleri arasında Türk Telekom müşteri dinlenme alanından yararlanabiliyor. Türk Telekom Prime müşterileri, lounge alanında dinlenirken kendilerini bekleyen bir dizi ücretsiz hediye bulabilirler. Türk Telekom Prime Lounge’da ziyaretçileri özel bir oyun alanı da bekliyor.

Ayrıca, Türk Telekom Prime üyeleri bu yeni ortaklık sayesinde bir dizi indirim bekleyebilirler. Bunlardan bazıları Yalıkavak Marina’nın vale hizmetlerinde %25 indirim, Y-Lounge & Restaurant, Tango ve Piyasa restoranlarında %20 indirim, Yalıkavak Marina Beach Hotel, Yalıkavak Boutique Hotel ve Hyatt Centric Levent İstanbul’da konaklamada %20 indirim, Casia Spa ve spor salonunda %20 indirim ile bağlama ve yanaşmada özel tekliflerdir.

Ayrıca ‘Türk Telekom Prime’lılar; gerçekleştirilen bu iş birliği ile birçok alandaki hizmetten indirimli faydalanacaklar. Bu kapsamda Prime’lılar; Yalıkavak Marina Vale hizmetinde yüzde 25, Y-Lounge & Restaurant, Tango ve Piyasa restoranlarında yüzde 20, Yalıkavak Marina Beach Otel ve Yalıkavak Butik Otel ve Hyatt Centric Levent İstanbul Otel’de yüzde 20, Casia Spa’da ve spor salonunda yüzde 20 indirime ek olarak yat bağlama, çekme ve atmada da çok özel fırsatlara sahip olacaklar.

Türk Telekom Prime Üyeleri Yalıkavak Marina Açık Hava Sinemasına Davet Edildi

Türk Telekom Prime üyelerini ayrıca Yalıkavak Marina’daki sinema gösterimlerinde daha fazla sürpriz bekliyor. Prime üyeleri, Türk Telekom Lounge alanında açık hava gösterimlerinin ve çeşitli bonus ikramların tadını çıkarabilirler. Aşağıdaki filmler her Çarşamba saat 21:00’de Yalıkavak Marina’daki Türk Telekom Prime Lounge’da izlenebilir:

17 Temmuz Çarşamba- Organize İşler Sazan Sarmalı
24 Temmuz Çarşamba- Karlar Kraliçesi 4
31 Temmuz Çarşamba- Yol Arkadaşım 2
7 Ağustos Çarşamba- Küçük Ayak
14 Ağustos Çarşamba- Aquaman
21 Ağustos Çarşamba- Transformers
28 Ağustos Çarşamba- Avengers End Game