Dünyanın en iyi marinası için oy verin!

Değerli Dostlarımız ve Ortaklarımız,

Türkiye’nin gururu ve Akdeniz’in en iyi lüks süperyat marinası olan, İngiliz Yat Limanları Birliği (TYHA) tarafından “5 Altın Çıpa” sahibi ve 2018’de Yılın İkinci Süperyat Marinası seçilen Yalıkavak Marina, TYHA’nın dünyanın en ünlü marinaları arasında “Süper Yatlar için En İyi Marina” kategorisi için yaptığı küresel oylamaya katılıyor.

Yalıkavak Marina’ya oy vermek için bize katılın, bu bağlantıdaki hızlı anketi doldurun ve Türkiye Yalıkavak Marina’yı dünyanın en iyi süperyat marinası ilan etmemiz için bize destek olun!

Altın Çıpa Ödül Programı, bugüne kadar 25 yılı aşkın bir süredir dünyanın dört bir yanındaki marinaları denetlemektedir ve marinaları değerlendirmek için en nitelikli standarttır. ISO 9001:2015 standardizasyonuna göre belgelendirilmiş tek Türk süperyat ve megayat marinası olan Yalıkavak Marina’ya verilen her oy için teşekkür ederiz. Oylarınız 2019’da dünyanın en iyi kıyı marinası olma şansımızı artıracak!

Nasıl Oy Kullanılır?

Lütfen, buraya tıklayın ve ardından “Türkiye” ile devam eden “Kıyı Marinaları “na tıklayın ve “Yalıkavak Marina “yı seçin.

Yalıkavak Marina’ya oy vermek için yat sahibi olmanıza gerek yok. Oy verme işlemi sırasında,
yatınızın adını belirtmeniz istenecektir, ancak yorumlarda sadece “resident” yazabilir ve Yalıkavak Marina hakkında en çok neyi beğendiğinizi açıklayabilirsiniz.

Yalıkavak Marina, yeni nesil bir marina altyapısı oluşturmak için yenilikçi bir yaklaşımı benimseyen benzersiz bir projedir. Yüksek hizmet kalitesine sahip en iyi süper yat marinalarından biri olmasının yanı sıra, tüm premium yaşam tarzı ve tatil deneyimi ihtiyaçlarınızı karşılayan bir dizi alışveriş, konaklama ve eğlence hizmetini tek bir yerde sunmaktadır.

Haberler, etkinlikler ve kampanyalar için Yalıkavak Marina’yı web sitesi ve sosyal medyadan takip edin.