Yılın merakla beklenen etkinliği The Bodrum Cup başlamak üzere!

Akdeniz’in en büyük yelken festivali The Bodrum Cup, ana sponsoru Yalıkavak Marina ile 31. yılını kutlarken destansı yarışlar, muhteşem konserler ve cazip etkinliklerle dopdolu, herkese unutulmaz bir deneyim yaşatmaya hazırlanıyor.

Etkinliğin 30. yılında start noktasını İstanbul Boğazı’na taşıyarak bir ilke imza atan uluslararası yelken festivali The Bodrum Cup için geri sayım başladı! Bu yıl 31. yılını kutlayan etkinliğin Ana Sponsoru “2018-2019 Dünyanın En İyi Süperyat Marinası” seçilen Yalıkavak Marina. The Bodrum Cup, 21-26 Ekim tarihleri arasında dünyanın dört bir yanından binlerce yelkenci ve yelken tutkununu Bodrum’da ağırlamaya hazırlanıyor.

Yelkenciler 21 Ekim’deki açılış konserinin ardından yarışın bu heyecan verici ayaklarında yarışacaklar: Bodrum-Bodrum etabı 22 Ekim Salı günü; Bodrum – Kissebükü etabı 23 Ekim Çarşamba günü; Kissebükü – Kissebükü etabı 24 Ekim Perşembe günü; Kissebükü – Gümüşlük etabı 25 Ekim Cuma günü ve Gümüşlük – Yalıkavak Marina etabı 26 Ekim Cumartesi günü.

En prestijli yat yarışlarından biri olan The Bodrum Cup, muhteşem konserler ve eğlenceli etkinliklerle Ege’nin masmavi sularında unutulmaz bir yelken yarışından çok daha fazlasını sunuyor ve bu yıl sıra dışı bir sergiye de ev sahipliği yapıyor. İlhan Koman’ın The Bodrum Cup yarış ayakları boyunca yelken açacak olan “Yüzen Sergi “si sanatı yelken sporuna taşıyacak. Sergiye ev sahipliği yapan “Hulda” teknesini 26 Ekim Cumartesi günü Yalıkavak Marina Golf Pontoon’da ziyaret edebilirsiniz. Final gecesi Ajda Pekkan’ın unutulmaz konseriyle ateşlenecek ve bu eşsiz ve unutulmaz buluşma sona erecek!

Deniz Akaltan, Yalıkavak Marina Direktörü, yaklaşan yarışlar için duyduğu heyecanı dile getirdi: “Dünyanın en iyi süperyat marinası olarak, bölgemizin en önemli yelken organizasyonlarından biri olan The Bodrum Cup’ın ana sponsoru olmaktan gurur duyuyor, yelkencileri ve yatlarını marinamızda ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Bu muhteşem kıyılar, orijinal mavi yolculuğun doğduğu yerdir ve haklı olarak dünyanın en güzel yatçılık destinasyonlarından biri olarak kabul edilmektedir! Burada 31. kez gerçekleşecek bu heyecan verici etkinlikle, Bodrum’un ve özellikle Yalıkavak Marina’nın yat severler için sadece yaz sezonunda değil, tüm yıl boyunca muhteşem bir destinasyon olduğunu tüm dünyaya göstermekten mutluluk duyuyoruz. The Bodrum Cup’ın yelkencilerini ve misafirlerini unutulmaz bir yolculuğa çıkarmaya hazırız!”

The Bodrum Cup Organizasyon Komitesi Başkanı Süleyman Uysalaçıklamasında bulundu: “Bodrum’un masmavi sularını ve Türkiye’nin birçok güzelliğini 31. kez dünyaya tanıtmanın mutluluğunu yaşıyoruz. 31. yılımızda yine yüzlerce yatı, binlerce denizciyi ve misafiri Bodrum’da buluşturmayı hedefliyoruz. Son 30 yıldır geleneğimiz olduğu üzere, misafirlerimizi eğlence dolu konserler ve etkinliklerle ağırlamaya hazırlanıyoruz. Herkesi yılın en güzel zamanında The Bodrum Cup’ta Bodrum’a davet ediyoruz!”

Yalıkavak Marina sosyal medya bağlantıları:

Daha fazla bilgi için: