Şefin hazırladığı Bayram özel menüsü sadece 10-14 Ağustos arasında Yalıkavak Marina Y-Lounge&Restaurant’ta

Ağustos 8, 2019

Bodrum’un yeni lezzet noktasında, yetenekli şeflerinin hazırladığı seçkin bir menü ile unutulmaz bir Kurban Bayram kutlaması sizleri bekliyor!

Ağustos, Bodrum – Yalıkavak Marina’nın kalbinde, gurme menüsü ve 5 yıldızlı hizmeti ile Y-Lounge&Restaurant Bayram için hazır! Bu yepyeni mekanda Yalıkavak Koyu’nun nefes kesen manzarası eşliğinde geleneksel Türk mutfağından seçkileri deneyimlemeniz ve eşsiz bir bayram geçirmeniz için 120 TL’den başlayan çok özel bir menü hazırlandı.

Y-Lounge&Restaurant, özenle hazırlanan bu lezzetler ile geleneksel Türk mutfağında tadı damağınızda kalacak bir yolculuk için konuklarını davet ediyor. Menü, kalplerimizin sultanı “Zeytinyağlı Yaprak Sarma” ile başlayıp ünlü “Milas usülü Otlu Börek” ile damakları şenlendirerek sizi ana yemeğe hazırlıyor. Ana yemek ise közlenmiş beğendili patlıcan yatağında nefis “Bodrum usulü Ali Nazik”. Bu leziz menü “Girit usulü Kalbura Bastı” tatlısı ile keyifli bir kapanış yapıyor. Bayrama özel hazırlanan bu özel menü 120 TL’den başlayan fiyatlar ile sunulacak. (Fiyatlara içecekler dahil değildir)

Heyecanla beklenen Kurban Bayram tatili süresince 10-14 Ağustos tarihleri arasında sunulacak olan bu seçkin menü Kurban Bayram’ına lezzet katacak. Aileniz ve dostlarınızla hem muhteşem Ege yaşamının keyfine varırken hem de unutulmaz bir Kurban Bayram kutlaması yapmak için rezervasyon yapmayı ihmal etmeyin.

Y-Lounge&Restaurant – +90 252 311 06 02 / reservation@ylounge.com.tr

search
close