Bayrama özel şef menüsü sadece 10-14 Ağustos tarihlerinde Yalıkavak Marina’daki Y-Lounge&Restaurant’ta!

Yetenekli şeflerinin enfes menüsüyle Bodrum’un yeni lezzet durağında unutulmaz bir Mübarek Bayram kutlaması sizi bekliyor!

8 Ağustos, Bodrum – Y-Lounge&Restaurant, gurme menüsü ve 5 yıldızlı hizmetiyle Yalıkavak Marina’nın kalbinde Mübarek Bayram’a hazır! Yaklaşan Mübarek Bayram için, sadece 120 TL olan bu keyifli yeni mekanda, Yalıkavak Koyu’nun nefes kesen manzarasının tadını çıkarırken geleneksel Türk lezzetlerinin tadını çıkarmaları için lezzetli bir gurme menü hazırlandı.

Y-Lounge&Restaurant, konuklarını sevgiyle hazırlanmış spesiyalitelerden oluşan menüsüyle geleneksel Türk mutfağının tadını çıkarmaya davet ediyor. Menü, tüm zamanların favorisi “Zeytinyağlı Yaprak Sarma” ile başlıyor ve sizi közlenmiş patlıcan püresi yatağında “Bodrum usulü Ali Nazik” ana yemeğine hazırlamak için meze olarak ünlü “Otlu Milas Böreği” ile devam ediyor. Şahane menü, “Girit Usulü Kalbura Bastı” adlı geleneksel bir tatlıyla sona eriyor. Bu özel menü 120 TL’den başlayan fiyatlarla sunulacak. (Fiyata içecekler dahil değildir).

Bu özel menü, merakla beklenen Mübarek Bayram tatili boyunca 10 – 14 Ağustos tarihleri arasında Y-Lounge&Restaurant’ta servis edilecek! Aileniz ve arkadaşlarınızla bu geleneksel bayramı kutlarken Ege’nin güzel yaşam tarzının tadını çıkarmak için rezervasyonlarınızı yaptırmayı unutmayın.

Y-Lounge&Restaurant – +90 252 311 06 02 / reservation@ylounge.com.tr