Yalıkavak Marina’da TAV Passport Üyeleri Ayrıcalıklı Fiyatlardan Yararlanıyor!

Temmuz 26, 2019

The British Yacht Harbour Association (TYHA) tarafından “2018-2019 Dünya’nın En İyi Süper Yat Marinası” ödülüne layık görülen yine TYHA tarafından 5 Altın Çapa sahibi Yalıkavak Marina, Türkiye’nin ilk yüksek kapasiteli süper yat marinasıdır. 620 yatı aynı anda ağırlayabilen, hem yat sahiplerine hem de ziyaretçilere dinamik bir yaşam stili ve eşsiz ayrıcalıklar sunan Yalıkavak Marina, konforlu tesisleri ve tecrübeli teknik servisiyle 140 metre uzunluğa kadar olan süper yatlara hizmet veriyor.

Yalıkavak Marina, 100’den fazla markaya, gurme restoranlara, barlara, kafelere, kulüplere, çeşitli eğlence mekanlarına ve çocuklara özel spor etkinliği imkanı sunan Y-Kidz’e ev sahipliği yapıyor. Yalıkavak Marina markası bünyesinde yer alan Yalıkavak Marina Beach Hotel, Yalıkavak Marina Boutique Hotel ve Spa & Fitness Merkezi yıl boyunca üstün hizmet kalitesiyle ziyaretçilerini ağırlıyor.

TAV Passport üyeleri Yalıkavak Marina, Beach Hotel, Boutique Hotel ve Casia SPA hizmetlerinden ayrıcalıklı fiyatlarla yararlanıyor:

  • Yalıkavak Marina Boutique ve Beach Hotel’de günün satış fiyatı üzerinden %20 indirim
  • Yalıkavak Marina tekne bağlamalarında %10 indirim
  • Casia Spa Bodrum’daki tüm masajlarda %20 indirim
  • Y-Lounge&Restaurant’ta %10 indirim

Kampanya Detayları

  • Kampanya 4 Temmuz – 15 Eylül tarihleri arasında tarihleri arasında geçerlidir.
  • Otel konaklama, tekne bağlama, SPA ve Y-Lounge&Restaurant indirimleri başka kampanya ve indirimlerle birleştirilemez.
  • Geçerli olan indirimler Yalıkavak Marina Ön Büro, Boutique, Beach Otel ve Casia SPA Resepsiyonlarında ve Y-Lounge&Restaurant’ta TAV Passport Kart ibraz edilerek kullanılabilir.
search
close