Yalıkavak Marina, Koronavirüs COVID-19’a Karşı Önlemler Aldı

Mart 24, 2020

2018-2019 döneminde Dünyanın En İyi Süper Yat Marinası seçilen Yalıkavak Marina, konuklarını ve çalışanlarını Koronavirüs

COVID-19’un yayılmasına karşı korumak için düzenli dezenfeksiyon prosedürlerini yoğunlaştırmakta ve etkili personel eğitimleri vermektedir.

Yalıkavak Marina, dört mevsim boyunca 7/24 profesyonel düzeyde hizmet ve kusursuz operasyon kalitesi sunmaya devam ediyor. Marina misafirlerinin ve çalışanlarının sağlığının korunmasının yanı sıra tüm seviyelerdeki çalışanların eğitimine büyük önem verilmektedir. Marinadaki tüm ortak alanların düzenli olarak günlük dezenfeksiyonu ve temizliği yapılmaktadır.  Marinanın tüm alanlarında resmi kurumlarca onaylanmış profesyonel bir ekip tarafından kapsamlı bir dezenfeksiyon işlemi de gerçekleştirilmiştir.

Yalıkavak Marina’daki tüm ortak alanlar yılda 365 gün düzenli olarak özel dezenfektanlar tarafından temizlenmektedir. Buna ek olarak, 22 Mart 2020’de Yalıkavak Marina, insan ve çevre dostu özel dezenfektanlar kullanan ve devlet tarafından onaylanmış profesyonel bir ekip tarafından COVID-19’un yayılmasına karşı kapsamlı bir dezenfeksiyon işlemini gerçekleştirmiştir. Bu dezenfeksiyon prosedürü insanlara, hayvanlara ve doğaya zarar vermeyecek ve misafirlerimiz ile çalışanlarımız için güvenli bir ortam sağlayacak şekilde yürütülmüştür.

Bu temizlik ve hijyen uygulama önlemleri marina, çekek alanı, halka açık alanlar, tüm mağazalar, restoranlar, kafeler ve ofis binalarını kapsamaktadır. Yalıkavak Marina personeli düzenli olarak tüm hijyen koruma önlemlerinin artan seviyesi hakkında bilgilendirilmektedir. Maske ve eldiven kullanımı artık zorunlu hale gelmiştir ve doktorlar marinada düzenli olarak günlük muayeneler yapmaktadır.

Yalıkavak Marina, konuklarımızın kişisel hijyen koruma önlemlerini desteklemek için ortak alanlarda özel dezenfektan dağıtım noktaları kurmuştur.

search
close