Yalıkavak Marina muhteşem bir Bayram kutlaması için hazır!

Ağustos 9, 2019

İskender Paydaş, Emir Ersoy, Kaan Öztürk & Onur Mete 11, 12 ve 13 Ağustos tarihlerinde ücretsiz performansları ile PIAZZA’da sahne alacaklar!

Ağustos, Bodrum – Bayram tatili, aileler ve dostlar için neşe ve kaynaşma zamanı. Yalıkavak Marina, bu keyifli günlerde güzel Yalıkavak gecelerini aydınlatacak muhteşem etkinlikler ile kutlamalara katılıyor.

11 Ağustos Pazar gecesi, PIAZZA, Emir Ersoy Band’in kıvrak Latin ezgileri ile yankılanacak! Hareketli Salsa, Cha-Cha ve Bolero ritmleri ile dans etmeye hazır olun!

12 Ağustos Pazartesi gecesi Kaan Öztürk & Onur Mete 90’ların unutulmaz melodileri ile Yalıkavak Marina PIAZZA’da dinleyiciler ile buluşacak! Mükemmel ikili hem müzikleri ile sizi mest edecek hem de keyifli esprileri ile gecenize renk katacak! Nostaljik şarkılara eşlik etmeye ve bol bol gülmeye davetlisiniz!

13 Ağustos Salı gecesi, ünlü müzisyen İskender Paydaş eşsiz sahnesi ve enerjisi ile PIAZZA’da unutulmaz bir geceye imza atacak! Yıldızların altında müzik dolu bir gece sizleri bekliyor.

Bütün konserler saat 21:30’da başlayacak ve Yalıkavak Marina konukları için ücretsiz olacaktır. Muhteşem bir Bayram’ı birlikte kutlamak için Yalıkavak Marina PIAZZA’da buluşalım!

search
close