9-12 Ağustos, Yalıkavak Marina® Ana Sponsorluğunda; Most Balık Turnuvası

Ağustos 8, 2018

Yalıkavak Marina® 9-12 Ağustos tarihleri arasında Bodrum Yalıkavak’ta En Büyük Balık için“3. MOST BODRUM BALIK TURNUVASI” Ana Sponsoru olmanın gururunu taşıyor. Yalıkavak’ta düzenlenecek turnuva, Merkezi Amerika’da bulunan ve geçtiğimiz yıl kuruluşunun 78. yılını kutlayan IGFA’nın (International Game Fish Association) kuralları çerçevesinde düzenlenecek.

Denizlerin en tutkulu, çevreci, heyecanlı ve trend sporu olan Sportif Balıkçılık, bu hafta Yalıkavak Marina®’nın desteğiyle MOST Bodrum Turnuvası’nda eşsiz bir deneyime dönüşüyor.

Yalıkavak Marina® Ana sponsorluğunda Ortaklar Otomotiv, Volvo, Arvento, Gözen Air Services, Freebird, Damat, Promar, Seafari, Jigging Türkiye Kılıç ve Namet sponsorluğunda gerçekleşecek olan MOST Bodrum Turnuvası’na bu yıl 50 sportif balıkçı teknesi ve 450 yarışmacı katılacak.

4 gün sürecek olan Turnuva esnasında özel donanımlı tekneler ile kılıç balığı ve ton balığı avlayacaklar ve tutulan balığın uzunluğu ve ağırlığına göre puan kazanacaklar. Ayrıca, yakalanan balıkları iyi durumda denize geri bırakma uygulaması ile balıkçılar daha fazla puan kazanacaklar. Tüm bu özel teknik ve özellikleri birleştiren “Offshore Big Game” kategorisinde düzenlenen MOST Bodrum Turnuvası, şüphesiz tüm Türk Sportif Balıkçılık hayranlarının ve Uluslararası misafirlerin heyecanla izlediği en popüler yarışmalardan biri haline geliyor.

Mekin Gözen (Gözen Havacılık YKB.), Turgut Konukoğlu (Sanko Holding), Necmettin Yay (Seafari Balıkçılık CEO’su), Av. Erim Bener (Bener Hukuk Bürosu),  Sinan Kosif (Kosifler Grup), Av. Can Özer (Özer Hukuk Bürosu), Dr. Serdar Günseren (IGFA Türkiye) ve Mim. Sinan KURAN(KRN Mimarlık); hepsi kendi alanında uzman isimlerden oluşan Yönetim Kurulu üyeleri, iş dünyasının Profesyonelleri, Balık tutkusu ile uzmanlıklarını bir araya getirerek MOST Turnuvasında bir araya geliyorlar. 2017 yılında yakalanan 116kg’lık Ton Balığı ile “Türkiye Turnuvalar Rekoru” kırılan MOST Bodrum turnuvası, Yalıkavak Marina®’da 2018 yılında son derece heyecan verici bir festival atmosferini garanti ediyor!

search
close