2017 Most Bodrum Turnuvası”nda Türkiye turnuva rekoru kırıldı !! Turgut Konukoğlu 116 kilo orkinos tutarak rekor kırdı

Eylül 4, 2017

Bu yıl ikincisi düzenlenen MOST (Mediterranean Offshore Sportfishing Tournament) Bodrum Turnuvası’nda Türkiye turnuva rekoru kırıldı.

İki gün boyunca büyük rekabete sahne olan etkinlikte Turgut Konukoğlu, Adil Konukoğlu, Sami Konukoğlu, Uğur Işık, Sinan Kosif, Can Dikmen, Alp Kırşan, Can Okan, Berent Akdemir, Cihan Kosif, Sedat Akdemir, İskender Atakan, Çağdaş Çağlar ve Mehmet Fırat gibi ünlü isimler yarıştı.

Sunuculuğunu Alp Kırşan’ın üstlendiği yarışmada Sanko Holding Yönetim Kurulu Üyesi Turgut Konuloğlu yakaladığı 116 kiloluk orkinos ile birinci oldu. Sanko Holding Başkan Vekili Adil Konukoğlu, 67 kilo orkinos yakalayarak ikinci Alp Kırşan ise üçüncü oldu.

Başhakemliğini IGFA temsilcisi Dr Serdar Günseren’in yaptığı turnuvanın ev sahipliğini ise Av. Can Özer yaptı.

Yarışmanın tekne kategorisinde ise Omnia teknesi ile Can Okan ve ekibi birinci sırada yer aldı.

Türkiye Turnuva rekoru kırıldı !

Turnuvanın ikinci gününde uzun bir mücadele sonunda Bluefin teknesi Turgut Konukoğlu ve ekibi tuttukları 116 kg’lık Orkinos ile Türkiye’de bugüne kadar yapılan turnuvalar içinde en büyük balığı tutarak Türkiye Turnuva rekorunu kırdı!

Palmarina’da düzenlenen etkinlikte derece alan tekneler yarışın yorgunluğunu Samsha Band grubu ile eğlenerek attı.

MOST’un düzenlediği turnuvanın ödül törenine yarışmacıların yanı sıra birçok ünlü isimler katıldı.Hacı Sabancı, Melda Kosif, Süleyman Kosif, Cansen Kut, Beste-Mustafa Yurttaş, Mina Başaran gibi cemiyet hayatının tanınmış simaları ilgi gösterdi.

Hacı Sabancı turnuvada birinci olan Turgut Konukoğlu ve ekibini teknesinin yanına gelerek tebrik etti.

Melda ve Hale Kosif yarışmada yer alan eşleri Sinan Kosif ve Cihan Kosif’i bir an olsun yalnız bırakmadı.

Heyecan dolu geçen ve dünyada oldukça popüler olan sportif balıkçılığın Türkiye’deki en önemli organizasyonu olarak öne çıkan Most Bodrum Palmarina, Bell&Ross , Arvento, Pernigotti, Zumosol, Joy Fm gibi önemli sponsorların desteğiyle gerçekleşti.

search
close