DÜNYANIN EN İYİ SÜPERYAT MARİNASI YALIKAVAK MARİNA, DUBAI’NİN EN ÇOK BEKLENEN MÜZİK FESTİVALİ PaRUS’A DAVET EDİYOR!

Ekim 23, 2019

Yalıkavak Marina, 31 Ekim – 1 ve 2 Kasım tarihlerinde düzenlenecek olan Basra Körfezi’nin en büyük müzik festivali PaRUS’ta her yaştan müzik severi ağırlayacak!

21 Ekim 2019 – The British Yacht Harbour Association (TYHA) tarafından “2018-2019 Dünya’nın En İyi Süper Yat Marinası” ödülüne layık görülen, yine TYHA tarafından 5 Altın Çapa sahibi Yalıkavak Marina, 31 Ekim- 1 & 2 Kasım tarihlerinde Dubai’de bulunan muhteşem Burj Al Arab otelinin nefes kesen manzarasına nazır lüks Jumeirah Beach Hotel’de gerçekleşecek PaRUS müzik festivalinde her yaştan müziksever ile buluşacak.

PaRUS, Dubai’nin en ikonik mekanında yıldızların altında gerçekleşen ve bölgenin en parlak,en heyecanla beklenen festivali. Bu nefes kesen müzik festivalinde çok çeşitli müzik türlerinden efsanevi sanatçılar sahne alacak. Festivalin VIP sponsoru olan Yalıkavak Marina ile PaRUS, Jumeirah Beach Hotel’de farklı müzik türlerini seven her yaştan müziksever için unutulmaz bir deneyim sunuyor! Bu yıl PaRUS sınırları aşıyor ve Rusya ile dünyanın çeşitli ülkelerinden en iyi müzikleri harmanlayan özel bir program hazırlayarak sahnede muhteşem bir müzik şöleni ile taçlanan unutulmaz bir deneyim sunmaya hazırlanıyor.

PaRUS Festivali’nin VIP Sponsoru olarak sizleri Basra Körfezi’nin zarif esintisi altında, Burj Al Arab Hotel’inin muhteşem manzarasında gerçekleşecek bu seçkin deneyime davet ediyoruz!

Yalıkavak Marina’dan PaRUS festivaline bedava bilet kazanma şansını kaçırmamak için aşağıdaki linklere tıklayın!

https://www.instagram.com/p/B39XU56hdB5/

Burada her şey Sizin için…

Daha fazla bilgi için:

Deniz Tozak – 0532 613 77 96press@yalikavakmarina.com.tr

PaRUS fest hakkında daha fazla bilgi ve biletler için: https://parusfest.com/en

search
close