Her sene heyecanla beklenen The Bodrum Cup başlıyor

Ekim 8, 2019

Akdeniz’in en büyük yelken festivali The Bodrum Cup, Yalıkavak Marina’nın ana sponsorluğunda 31. yılında da efsanevi yarışları, konserleri ve etkinlikleriyle 21 – 26 Ekim 2019 tarihleri arasında unutulmaz anlar yaşatacak.

30. yılında İstanbul Boğazı’ndan başlayan yarışlarıyla önemli bir ilke imza atan ve bu yıl da “2018-2019 Dünya’nın En İyi Süper Yat Marinası” Yalıkavak Marina’nın ana sponsorluğunda 31. yılını kutlayan uluslararası yelken festivali The Bodrum Cup için geri sayım başladı. The Bodrum Cup dünyanın dört bir yanındaki binlerce yelkenciyi ve yelken tutkununu 21 – 26 Ekim 2019 tarihlerinde Bodrum’da ağırlamaya hazırlanıyor.

21 Ekim’de gerçekleşecek açılış konserinin ardından yelkenciler; 22 Ekim Salı günü Bodrum – Bodrum Etabı’nda, 23 Ekim Çarşamba günü Bodrum – Kissebükü Etabı’nda, 24 Ekim Perşembe günü Kissebükü – Kissebükü Etabı’nda, 25 Ekim Cuma Kissebükü – Gümüşlük Etabı’nda ve 26 Ekim Cumartesi günü Gümüşlük – Yalıkavak Marina Etabı’nda kıyasıya bir mücadele sergileyecek.

İçinde barındığı konser ve çeşitli etkinlikleri ve yatlarda ağırlanan konuklarıyla, en seçkin yat yarışlarından biri olan The Bodrum Cup bu sene sıra dışı bir sergiye de ev sahipliği yapacak. Bodrum Cup etaplarını tekneler ile gezecek olan İlhan Koman ‘’Yüzen Sergi’’ sizleri sanat ile buluşturacak. Serginin yer aldığı ‘’Hulda’’ isimli tekneyi 26 Ekim 2019 Cumartesi günü öğlen saatlerinden itibaren Yalıkavak Marina Golf Pontonunda ziyaret edebilirsiniz. Kapanışta ise hafızalardan silinmeyecek bir Ajda Pekkan konseri ile bu muhteşem buluşmayı unutulmaz anılarla noktalayacak!

Yalıkavak Marina Direktörü Deniz Akaltan, “Dünyanın en iyi süperyat marinası olarak, bölgemizin en önemli denizcilik organizasyonlarından biri olan The Bodrum Cup’ın ana sponsoru olmaktan ve The Bodrum Cup yarışmacılarını ve teknelerini marinamızda ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Mavi yolculuğun başladığı ve dünyanın en güzel yatçılık destinasyonları arasında gösterilen muhteşem kıyılarımızda 31nci kez düzenlenecek ve marinamızda tamamlanacak olan bu heyecan dolu etkinlik ile Bodrum’un ve özellikle Yalıkavak Marina’nın sadece yaz sezonunda değil kış sezonu için de tercih edilen lokasyonlardan biri olduğunu görmek mutluluk verici. The Bodrum Cup katılımcılarına ve konuklarına unutulmaz bir deneyim yaşatmak için hazırız.” diyerek yaklaşan yarış için heyecanını dile getirdi.

The Bodrum Cup Organizasyon Komitesi Başkanı Süleyman Uysal, “Bodrum’un masmavi sularını ve Türkiye’nin güzelliklerini 31. kez tüm dünyaya tanıtmaktan mutluluk duyuyoruz. 31. yılımızda da yüzlerce tekneyi, binlerce denizciyi ve katılımcıyı Bodrum’da toplamayı hedefliyoruz. Bu sene de geçen 30 yıldaki gibi tüm katılımcılarımıza eğlenceli konserler ve etkinlikler sunmaya hazırlanıyoruz. Herkesi, yılın The Bodrum Cup zamanında Bodrum’a çağırıyoruz.”

 

Yalıkavak Marina sosyal medya linkleri:

 

Bilgi için:

search
close