Sektör profesyonelleri ve yat severler Monaco Yacht Show’un ilk gününde Yalıkavak Marina & Burgess Yachts Happy Hours ile bir araya geldiler

Eylül 27, 2019

Unutulmaz bir etkinlik için unutulmaz bir açılış! Monaco Yacht Show 2019 gözalıcı bir açılış ile başladı! Dünyanın En İyi Süperyat Marinası olarak Yalıkavak Marina bu mega etkinlikte Türkiye’yi temsil etmekten gurur duyuyor!

Uzun hazırlıklardan ve heyecanlardan sonra nihayet büyük gün geldi! Hem de muhteşem bir şekilde! Monaco Yacht Show’un ilk günü umduğumuzdan da müthiş oldu! Dünyanın dört bir yanından gelen sektör profesyonelleri ve yat severler ile tanıştık, eski dostlarla buluşup yepyeni dostluklar kurduk ve elbette nefes kesen yatları yakından inceleyebildik.

Bu keyifli gün etkinliğin kapanışının ardından büyüleyici bir akşama dönüştü. Yoğun ve hızlı geçen bir günün ardından herkes Quai de l’Hirondelle’de bulunan Burgess standına toplandı. Burgess Yachts ve Yalıkavak Marina Happy Hours buluşmalarının ilkinde keyifle içkiler yudumlandı ve etkinliğin ilk günü hakkında keyifli sohbetler yapıldı.

Bu seneki Hapy Hours buluşmalarının sponsoru olarak bu seçkin topluluk ile tanışmaktan dolayı çok mutlu olduk. Gecenin sonunda bu müthiş gruba hoşçakal demek çok zor oldu ama hepimiz bir sonraki gün için çok ama çok heyecanlıydık!

Monaco Yacht Show 2019’da konuklarımızla buluşmayı sabırsızlıkla bekliyoruz!

search
close